Vakbeurs Gezond & Vitaal > Nieuwsbericht > Subsidie Duurzame Inzetbaarheid voor bedrijven: Investeer in een gezonde en vitale toekomst!
  • redacteur
  • Nieuwsbericht
  • Geen reacties

 

Subsidie Duurzame Inzetbaarheid voor bedrijven: Investeer in een gezonde en vitale toekomst!

Gezond en gemotiveerd aan het werk blijven tot aan je pensioen, dat is een wens die velen delen. Gelukkig is er de subsidie Duurzame Inzetbaarheid voor bedrijven (MDIEU), waarmee je als werkgever kunt bijdragen aan het behoud van de gezondheid, veiligheid en vitaliteit van jouw werknemers. Vanaf 1 september 2023 kun je deze subsidie aanvragen en de mogelijkheden zijn eindeloos. Lees verder om te ontdekken hoe deze subsidie jou kan helpen bij het vergroten van de duurzame inzetbaarheid van jouw personeel.

Met de toenemende levensverwachting en langere loopbanen wordt het steeds belangrijker om ervoor te zorgen dat werknemers zo lang mogelijk gezond en gemotiveerd kunnen blijven werken. De subsidie Duurzame Inzetbaarheid voor bedrijven (MDIEU) ondersteunt activiteiten die hieraan bijdragen. Denk hierbij aan het ontwikkelen van nieuwe werkwijzen, het organiseren van trainingen of het bieden van ondersteuning op het gebied van loopbaanontwikkeling en levenslang leren.

Op de Vakbeurs Gezond & Vitaal Nederland, dé toonaangevende beurs op het gebied van duurzame inzetbaarheid, krijg je de kans om niet alleen inspiratie op te doen, maar ook concrete handvatten te krijgen voor het indienen van de subsidieaanvraag. Hier komen experts en exposanten samen om jou te informeren en te inspireren.

Mis deze unieke kans niet! Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, interessante sprekers en interessante updates. Samen werken we aan een gezonde en vitale toekomst. Meld je aan via deze link: https://vakbeursgezondenvitaal.nl/

Voor exposanten: Wil jij jouw producten en diensten aan een breed publiek presenteren en potentiële klanten ontmoeten? Reserveer dan nu jouw standplaats op de Vakbeurs Gezond & Vitaal NL en maak deel uit van deze inspirerende community. Neem contact met ons op via www.vakbeursgezondenvitaal.nl en ontdek de mogelijkheden voor jouw bedrijf.

Samen streven we naar duurzame inzetbaarheid en een gezonde werkplek voor iedereen. We zien je graag op de Vakbeurs Gezond & Vitaal NL!

Voor meer informatie over de subsidie Duurzame Inzetbaarheid voor bedrijven, klik op deze link: https://www.uitvoeringvanbeleidszw.nl/subsidies-en-regelingen/maatwerkregeling-duurzame-inzetbaarheid–eerder-uittreden-mdieu

Meer informatie over de Vakbeurs Gezond & Vitaal NL, bezoek onze website en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen en updates. Samen bouwen we aan een gezonde en vitale toekomst!

Auteur: redacteur

Geef een reactie