Voor exposanten

Tijdens de Vakbeurs Gezond & Vitaal NL kom je in contact met ruim 2.000 bezoekers. Denk hierbij aan HR-managers, vitaliteitscoördinatoren, directeuren, facilitair managers, ondernemers en ambtenaren die het preventieakkoord voor hun gemeenten uitvoeren. Allen zijn zij op zoek naar inspiratie en handvatten om hun organisatie en lokale inwoners gezond en vitaler te maken.

De ideale mogelijkheid natuurlijk om als organisatie in de vitaliteitsbranche je te laten zien en direct in contact te komen met de gewenste doelgroep. Naast het feit dat je op een beurs nieuwe contacten kunt leggen, is het natuurlijk ook een uitgelezen kans om de bestaande (of gewenste) relaties uit te nodigen om eens een bak koffie te drinken met elkaar.

Jouw doelstellingen als exposant

Door deel te nemen aan de Vakbeurs Gezond & Vitaal krijg je als exposant de kans om je bedrijf te presenteren aan een breed en relevant publiek. Hier zijn enkele doelstellingen die je kunt hebben bij deelname aan de beurs:

  • Vergroten van de naamsbekendheid: Als exposant krijg je de mogelijkheid om jouw merk, producten en diensten te tonen aan een geïnteresseerd publiek. Door aanwezig te zijn op de beurs vergroot je de zichtbaarheid van uw bedrijf en versterk je de naamsbekendheid.

  • Genereren van leads: De Vakbeurs Gezond & Vitaal trekt professionals uit de facilitaire sector aan, zoals HR-managers, directieleden en managers. Door persoonlijke gesprekken aan te gaan en je producten en diensten te demonstreren, kun je potentiële klanten interesseren en een basis leggen voor toekomstige samenwerkingen.

  • Netwerkmogelijkheden: De beurs biedt een unieke gelegenheid om te netwerken met andere exposanten en professionals uit de branche. Het opbouwen van een sterk netwerk kan leiden tot nieuwe zakelijke kansen en groei voor jouw bedrijf.

  • Demonstreren van producten en diensten: Op de Vakbeurs Gezond & Vitaal kun je je producten en diensten live presenteren aan een geïnteresseerd publiek. Het geeft je de mogelijkheid om je expertise te tonen en jouw unieke verkooppropositie te communiceren.

  • Inzichten en trends: Als exposant kun je profiteren van de beurs door inzicht te krijgen in de laatste ontwikkelingen en trends in deze sector. 

Kortom, de Vakbeurs Gezond & Vitaal biedt jou als exposant een uitgelezen kans om jouw bedrijf te profileren, leads te genereren, te netwerken en op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen. Door deel te nemen aan de beurs kun je je zakelijke groei bevorderen en je positie in deze sector versterken.

Bezoekersprofiel

De Vakbeurs Gezond & Vitaal brengt de gehele zakelijke markt samen. Van HR tot directie en van het bedrijfsleven tot de zorg, elke sector en de eindbeslissers hierbinnen zijn vertegenwoordigd. Het bezoekersprofiel van de eerste editie (2023), waar 2.096 (waarvan 92,9% beslissingsbevoegd) bezoekers op af zijn gekomen, is hieronder te zien.

Vertegenwoordigde functies in %

Vertegenwoordigde sectoren in %

Deelname mogelijkheden

Deelnemen met een beursstand kan al vanaf € 167, – per m² (excl. 21% b.t.w.). De minimale afmeting van de stand is 6m² (3 x 2 meter). Dit is inclusief gratis witte standbouw, een antracietgekleurde vloerbedekking, spot-verlichting en een naamlijst.

Standaard standbouw (wit)
Naamvermelding op stand
Antraciete vloerbedekking
Logo op de deelnemerslijst
Duo-spots standverlichting
Uitnodigingssysteem incl. kickbackfee

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wij helpen je graag om de beursdeelname zo succesvol mogelijk te maken. Wil jij ook gebruik maken van deze interessante mogelijkheden? Neem dan gerust eens contact met ons op via info@vakbeursgezondenvitaal.nl of 078-6397070. Samen met jou kijken we naar passende mogelijkheden en succesvolle voorbeelden.

 

Powered by:

Beweegalliantie
HealthHolland
Vitalogisch