Over ons

ZPress Events

De Vakbeurs Gezond & Vitaal wordt georganiseerd door ZPRESS Events, een evenementenbureau gespecialiseerd in het organiseren van facilitaire vakbeurzen. 12 jaar geleden opgericht als dochterbedrijf van ZPRESS Media Group en sindsdien verantwoordelijk voor de volledige organisatie van de Nationale Sport Vakbeurs, de eerste titel die ZPRESS Events lanceerde.

Nu, 12 jaar later, wegens de drang om te blijven groeien aan onze kant, en de groeiende behoefte naar vitaliteit en gezondheid binnen organisaties, is de tweede titel van ZPRESS Events gelanceerd, de Vakbeurs Gezond & Vitaal. Met een team van 3 man sterk organiseren wij jaarlijks twee beurzen, waarmee we op één dag meer dan 7500 mensen mogen inspireren en in contact laten komen met elkaar.

Waarom?

Waarom organiseren wij deze beurs? Wij stellen liever de vraag: ‘Waarom is deze beurs nog niet eerder georganiseerd?’

Vitaliteit en gezondheid binnen organisaties wordt de aankomende jaren alsmaar belangrijker. Niet alleen omdat gezonde en vitale werknemers productiever zijn, maar ook doordat je als organisatie kosten bespaard, je je werknemers bindt en een algehele positieve uitstraling hebt richting de buitenwereld.

Dat er nu een mogelijkheid is om met alle vitaliteitsverantwoordelijken binnen organisaties fysiek samen te komen en elkaar te inspireren en te stimuleren, is een erg belangrijke ontwikkeling.

Wat doen we?

Op woensdag 15 november 2023, heeft in Evenementenhal Gorinchem de eerste editie van de Vakbeurs Gezond & Vitaal plaatsgevonden. Benieuwd hoe deze allereerste editie is verlopen?

Bekijk dan hier links snel de aftermovie

Meet the team

Jorn Tichelaar

Eventmanager

Lion Blok

Eventmanager

 

Powered by: