Over ons

ZPress Events

De organisatie van de Vakbeurs Gezond & Vitaal NL is ZPRESS Events. Vanwege een tekort aan netwerkmogelijkheden voor verenigingsbestuurders die op zoek waren naar leveranciers voor hun club of accommodatie, is de Nationale Sport Vakbeurs in 2012 geboren als eerste beurs. Inmiddels organiseert ZPRESS Events dus al 12 jaar deze Nationale Sport Vakbeurs en brengt het meer dan 5.500 bezoekers in contact met 200 standhouders.

Van oorsprong zijn we dus een organisator van een sportbeurs. Echter hebben we vanwege de groeiende belangstelling en behoefte op gebied van vitaliteit en gezondheid de Vakbeurs Gezond & Vitaal NL opgezet. Met onze ervaring in het jaarlijks opzetten van een grootschalige facilitaire beurs met een klein team, zijn wij er zeker van dat deze nieuwe beurs een succes gaat worden!

Waarom?

Waarom gaan wij, ZPRESS Events, een vitaliteitsbeurs gericht op de B2B-markt organiseren? Heel simpel, omdat het er nog niet is. Vitaliteit en gezondheid van werknemers wordt simpelweg essentieel in onze maatschappij. Niet alleen doordat gezonde en vitale werknemers productiever zijn voor het bedrijf, maar ook doordat het kosten bespaard. Eén verzuimdag van één werknemer kan een bedrijf al gauw tot €400,- kosten.
Kortom, een vitale werknemer is ontzettend belangrijk voor je organisatie, op zowel korte als lange termijn.

Wat doen we?

Zoals hierboven al staat vermeld, is ZPRESS Events bekend met het organiseren van facilitaire beurzen voor de B2B-markt. Omdat op 15 november natuurlijk de eerste editie van de Vakbeurs Gezond & Vitaal NL zal plaatsvinden, hebben wij nog geen aftermovie of een indruk van hoe deze beurs er uit komt te zien. Wat we wel kunnen en ook zeker gaan doen, is onze laatste aftermovie van onze andere beurs, de Nationale Sport Vakbeurs, laten zien. Zo kunnen wij als organisatie jullie toch een beeld geven tot wat we in staat zijn en hoe een door ons georganiseerde beurs eruitziet.

Meet the team

Jorn Tichelaar

Eventmanager

Lion Blok

Eventmanager