Voor bezoekers

Het belang van vitaliteit binnen een organisatie kan niet genoeg benadrukt worden. Vitaliteit heeft betrekking op de fysieke, mentale en emotionele gezondheid van medewerkers, en het is van cruciaal belang voor hun welzijn en productiviteit op de werkvloer. Een organisatie die investeert in de vitaliteit van haar medewerkers zal profiteren van vele voordelen, zoals:

 • Verminderd ziekteverzuim: Medewerkers die vitaal zijn, zijn minder vaak ziek en hebben minder lang nodig om te herstellen van ziekte.
 • Hogere productiviteit: Medewerkers die vitaal zijn, zijn over het algemeen productiever en kunnen beter omgaan met stressvolle situaties.
 • Hogere werktevredenheid: Medewerkers die vitaal zijn, ervaren meer werktevredenheid en zijn meer betrokken bij hun werk.
 • Lager verloop: Medewerkers die vitaal zijn, zijn minder geneigd om de organisatie te verlaten, waardoor de organisatie minder tijd en geld kwijt is aan werving en training van nieuwe medewerkers.
 • Positieve uitstraling: Een organisatie die investeert in de vitaliteit van haar medewerkers, heeft een positieve uitstraling naar buiten toe, wat kan leiden tot een beter imago en meer klanten en partners.

Het investeren in vitaliteit kan op vele manieren, zoals het bieden van gezonde voeding en ergonomische werkplekken, het aanbieden van vitaliteitsprogramma’s en het stimuleren van sport en beweging. Het is belangrijk om als organisatie een cultuur te creëren waarin vitaliteit wordt gestimuleerd en besproken.

Kortom, vitaliteit is van cruciaal belang voor het welzijn en de productiviteit van medewerkers, en het is daarom essentieel voor organisaties om hierin te investeren. Een vitale organisatie is een gezonde organisatie, die haar medewerkers de ruimte geeft om te groeien en te bloeien.

Welke thema’s komen aan bod?

De Vakbeurs Gezond & Vitaal is jouw beurs. Jij bepaalt welke thema’s aan bod komen. Elke organisatie is bezig met bepaalde vraagstukken en het is onmogelijk om één overkoepelend thema te tackelen die alle vraagstukken beantwoord.

Hierom bieden wij een breed scala aan thema’s die worden behandeld op de beurs:

 • Amplitie
 • Preventie
 • Werkplekinrichting
 • Medewerkersbetrokkenheid
 • Retentie
 • Gezonde voeding
 • Fysieke gezondheid

en meer…

Maar! We hebben ook jouw input nodig! Jij als HR-verantwoordelijke, (office)manager of directielid weet wat er speelt binnen jouw organisatie.

Vul onderstaande enquête in om ons te laten weten welke thema’s wij aan bod moeten laten komen op 6 november 2024

Praktische informatie

De Vakbeurs Gezond & Vitaal vindt plaats op 6 november 2024 in de Evenementenhal in Gorinchem. Deze moderne en landelijke beurslocatie is uitstekend bereikbaar met de auto en biedt volop parkeerruimte (betaald parkeren: € 10,- dagtarief).

Ook bieden wij vanaf dit jaar een mogelijkheid om gratis te parkeren. Navigeer hiervoor naar het Lingebos, Haarweg 6 in Vuren. Pendelbussen brengen je in 5 minuten van en naar de Evenementenhal Gorinchem.

Vanuit richting Breda, Rotterdam, Utrecht
Knooppunt Gorinchem (A27/A15) richting Nijmegen (A15). Afslag Gorinchem-Oost (afrit 28). Bij verkeerslichten linksaf en volg de dynamische bewegwijzering.

Vanuit richting Nijmegen
Afslag Gorinchem-Oost (afrit 28). Bij verkeerslicht linksaf, tweede verkeerslicht rechtdoor en volg de dynamische bewegwijzering.

Openbaar vervoer
Tevens is Evenementenhal Gorinchem met het openbaar vervoer prima te bereiken. Vanaf station Gorinchem sta je met de Qbuzz Stadsbuzz 1 binnen 15 minuten voor de deur van de Evenementenhal.

Taxi
Wilt u gebruik maken van een taxi? Boek uw taxirit heel eenvoudig online via sneleentaxi. U profiteert van een scherp tarief, tot 70% goedkoper dan de meterprijs.
Klik hier voor meer informatie of om te boeken.

Toegankelijkheid voor mindervaliden
Evenementenhal doet haar uiterste best om toegankelijk te zijn voor iedereen. Daarom houden wij rekening met mensen die slecht(er) ter been zijn. Er zijn invalideparkeerplaatsen te vinden aan het begin van ons parkeerterrein. Daarnaast vindt u invalidetoiletten bij ieder toiletblok. Alle verdiepingen zijn toegankelijk gemaakt.

Powered by:

Beweegalliantie
HealthHolland
Vitalogisch