Ga met Dimpr mee op Stress-Safari! 🦁

November 15, 2023 from 15:30 to 16:00

Speaker: Dr. Jesse Vullinghs en MSc. Ferdi Gökhan | STRASS

Ga met Dimpr mee op Stress-Safari! 🦁

Heb je je ooit afgevraagd hoe het is om op safari te gaan? Tijdens de Vakbeurs Gezond en Vitaal neemt Dimpr jou mee op Stress Safari! 

Maak kennis met Ferdi en Jesse, jullie ervaren rangers voor deze safari naar de wereld van stress en welzijn. Net zoals de “Big Five” de meest gezochte dieren zijn op een traditionele safari, onthullen zij tijdens de vakbeurs de “Big Five” inzichten die de gezondheid en vitaliteit van jouw personeel kunnen transformeren.

Deze Stress Safari wordt geleid door Ferdi, een gedragswetenschapper, en Jesse,  organisatiepsycholoog en oprichter van Dimpr. Samen zullen ze je begeleiden om de “Big Five” inzichten te ontdekken waarmee jij een preventiestrategie opbouwt die werkt.

Waarom is dit belangrijk, vraag je je misschien af? Hoge werkdruk, verloopcijfers en stijgende kosten vragen om een proactieve preventie-aanpak die werkt. Tijdens hun talk ontdek je hoe jij de welzijnsstrategie van jouw organisatie kunt optimaliseren, maar ook individuele en collectieve effectiviteit kunt verbeteren en de impact van je preventiestrategie kunt meten. Dit alles gebaseerd op wetenschap. 

Ga dit avontuur aan en zorg ervoor dat jouw organisatie gedijt in het wilde terrein van de moderne werkomgeving! 

#StressSafari #WerkplekWelzijn #PreventieStrategie #BigFiveInzichten #HR #Leiderschap #MedewerkerWelzijn