“Dé facilitaire vakbeurs voor een gezonde en vitale organisatie!”

6 november 2024

De Vakbeurs Gezond & Vitaal Nederland is dé zakelijke vakbeurs voor de beslisser binnen organisaties die een gezonde en vitale organisatie nastreeft.

Naast de ruim 150 aanwezige dienstverleners en leveranciers worden er tijdens deze jaarlijkse beurs diverse inspiratie- en kennissessies georganiseerd over actuele thema’s en vraagstukken door toonaangevende kopstukken uit de vitaliteit- en gezondheidswereld.

Kortom, ben jij HR-professional, directeur, manager of beslisser op gebied van werknemerswelzijn en  benieuwd naar de laatste ontwikkelingen op dit gebied? Kom dan naar de Vakbeurs Gezond & Vitaal!

Netwerken

De centrale ontmoetingsplek voor organisaties, van overheid tot bedrijfsleven en van zorg tot onderwijs, om elkaar te leren kennen en te inspireren

Kennisdeling

Een kennisprogramma door specialisten in de vitaliteit met inspiratie en best practices uit projecten, onderzoeken of eigen ervaring

Inspiratie

Bekende sporters, CEO’s en onderzoekers die inspireren, motiveren en stimuleren om organisaties aan te moedigen aan de slag te gaan met vitaliteit

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

En blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen op gebied van duurzame inzetbaarheid

Vakbeurs Gezond & Vitaal 2023

Op 15 november 2023 heeft de eerste editie van de Vakbeurs Gezond & Vitaal plaatsgevonden in de Evenementenhal Gorinchem. Meer dan 2.000 eindbeslissers uit de zakelijke markt (denk aan HR-professionals, directeuren, adviseurs) kwamen bij elkaar om het te hebben over duurzame inzetbaarheid, werkgeluk, amplitie en meer.

Met meer dan 25 kennissessies en 100 standhouders was het een dag vol inspiratie, kennisdeling, netwerken en vitaliteit.

Benieuwd naar volgend jaar?

Volgend jaar zal de tweede editie Vakbeurs Gezond & Vitaal op 6 november worden georganiseerd. Wederom in het Next Level onderdeel van de Evenementenhal Gorinchem. Benieuwd naar wat je kunt verwachten?